از ابتدای سال 2019 ( ترم تابستان 2019 ) ارائه مدرک زبان A2  اجباری میباشد . اینکه این قانون صد در صد اجرا خواهد شد یا خیر در حال حاضر مشخص نیست ولی چیزی که در وبسایت سفارت اتریش درج شده خبر از این میدهد که این قانون اجرا میشود .

پس بهتر است از همین الان به فکر یادگیری زبان آلمانی باشید تا هم برای  درخواست به مشکل برنخورید و هم در اتریش بهتر و سریعتر با شرایط هماهنگ شوید