mashverat1

چرا اتریش ؟؟

چرا اتریش ؟؟

این یک تبلیغ نیست !!! در این بخش به مزایا و معایب و معرفی کشور اتریش میپردازیم..... بعد از کلیک به پایین صفحه بروید

مرحله به مرحله تا ویزا

مرحله به مرحله تا ویزا

در این بخش ، مرحله به مرحله کارهای لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی بدون هبیچ هزینه ای  توضیح داده میشود .... بعد از کلیک به پایین صفحه بروید

مرحله به مرحله تا پذیرش

مرحله به مرحله تا پذیرش

در این قسمت تمامی مراحل لازم جهت گرفتن پذیرش از ابتدا  توضیح داده میشود ... بعد از کلیک به پایین صفحه بروید 

مراقب کلاهبردارها باشید

مراقب کلاهبردارها باشید

در این بخش به روشهای مختلف کلاهبرداری در زیمنه تحثیل و مهاجرت به اتریش میپردازیم ..... بعد از کلیک به پایین صفحه بروید 

لینکهای مفید

در این قسمت به شما خواهیم گفت که چطور کارهای پذیرش را به شخصه انجام دهید و گرفتار افراد سود جو نشوید 

هدف ما در این انجمن دانشجویی این است که یک  منبع جامع اطلاعاتی در خصوصِ کشور اتریش در اختیار شما قرار دهیم تا همه نیازهای شما را برطرف کند

در ابتدا اولین سوال این است که از کجا شروع کنم ؟

در ابتدا باید بدانین که مدارک لازم برای گرفتن پذیرش چه چیزایی هست :

مدارک لازم برای مقطع لیسانس :

دیپلم و ریز نمرات

پیش دانشگاهی ( در صورت وجود ) و ریز نمرات

اشتغال به تحصیل لیسانس و ریز نمرات تا همان لحظه یا مدرک فارغ التحصلی لیسانس و ریز نمرات

نکته : دانشجویان دانشگاه سراسری و پیام نور میتوانند در حیت تحصیل با ارائه مدرک اشتغال به تحصیل برای مقطع لیسانس همان رشته در اتریش درخواست بدهند

نکته : دانشجویان دانشگاه باید باید حتما برای گرفتن پذیرش در مقطع لیسانس ، مدرک لیسانس را داشته باشند که بعد از ورود به اتریش و گذراندن دوره زبان تعدادی از واحدهای آنها تطبیق خواهد خورد

مدراک لازم برای مقطع فوق لیسانس :

دیپلم و پیشدانشگاهی با ریز نمرات

نکته : مدارک دبیرستانی برای مقطع فوق لیسانس لازم نیست ولی بودنش بهتره

لیسانس و ریز نمرات

اشتغال به تحصیلی فوق لیسانس و ریز نمرات ( برای دانشجویان دانشگاه سراسری یا پیام نور )

مدرک فوق لیسانس و ریز نمرات

رزمه تحصیلی و در صورت امکان روزمه کاری

مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی در صورت امکان

مقاله یا تحقیق داخلی یا خارجی در صورت امکان

مدارک لازم برای مقطع دکترا :

لیسانس و ریز نمرات

فوق لیسانس و ریز نمرات

اشتغال به تحصیل دکترا در صورت امکان

توصیه نامه از اساتید دانشگاه ایران

رزومه تحصیلی و در صورت امکان روزمه کاری

مدرک زبان انگلیسی یا آلمانی در صورت امکان

مقاله داخلی یا خارجی در صورت امکان

سوابق و بیمه کاری در صورت امکان

و در اکثر موارد نیاز به یک تائیدیه از یکی از اساتید دانشگاه اتریشی دارید

--------------------------------------------------------------------------------

*** تمامی مدارک بالا باید به زبان آلمانی ترجمه و بعد از تائید وزارت امورخارجه و دادگستری ، به تائید سفارت اتریش در تهران برسد

و اصل ترجمه هایی که سفارت اتریش پشت آنها را تائید کرده آماده برای ارسال به اتریش است .

خوب تا به اینجای کار با لیست مدارک مورد نیاز آشنا شدین

و اما در مرحله بعدی و قبل از ارسال مدارک به اتریش ، باید بدونین قراره برای چه رشته و مقطعی اقدام ودرخواست کنید ؟

برای اطلاع از لیست رشته ها و دانشگاههای موجود به منوی " رشته های تحصیلی " و " دانشگاهها " در همین وبسایت مراجعه کنید

***بعد از مشخص شدن رشته و مقطع ودانشگاه باید در صورت نیاز با دپارتمان مربوطه مکاتبه کنید یا با اساتید مربوط به رشته خودتون که این مورد بیشتر برای مقزع دکترا لازم و ضروری هست

***در مرحله بعدی باید از وبسایت دانشگاه فرمهای مربوط به درخواست پذیرش رو به صورت انلاین یا دستی پر کنید و به همراه مدارک برای دانشگاه ارسال کنید

در این مرحله باید با اداره پذیرش یا دپارتما مربوطه در ارتباط باشین تا از روند کار مطلع شوید که اگر نقص مدرکی دارید قبل از اینکه نامه نقص مدرک با پست به دست شما برسد ، زودتر متوجه شوید و کارهای لازم برای رفع نقص رو انجام بدید

نکته : بدون آگاهی کامل از زبان و رشته های دانشگاهی اقدام به ارسال مدارک نکنید چون اگر یکبار از دانشگاه جواب منفی بگیرید یا در مسیر اشتباهی مدارک را ارسال کنید ، درست کردنش خیلی سخت خواهد بود

نکته : اگر میخواهید برای 2 دانشگاه اقدام کنید باید 2 سری مدرک ترجمه و تایئد سفارت کنید

نکته : به ددلاین های دانشگاههای مختلف توجه کنید تا خارج از محدوده زمانی ثبت نام برای پذیرش ، مدارک را ارسال نکنید در غیر این صورت باید مدت زیادتری منتظر ج.اب پذیرش باشید

این زمان معمولا بین 10 تا 12 هفته متغیر است

نکته : اگر دوست یا آشنایی در اتریش دارید حتما از طریق ایشان مدارک را به دانشگاه تحویل دهید و از ایشان بخواهید که در بازه های زمانی مشخص پرونده شما را پیگیری کند

نکته : اگر بخواهید برای جواب پذیرش آدرس اتریشی بدهید ، باید به صاحب آن آدرس از طریق سفارت اتریش وکالت داده باشید و برگه وکالت را به همراه مدارک ترجمه شده برای دانشگاه ارسال کنید

نکته : هیچ مدرکی بدون مهر و تائید سفارت اتریش ارزش قانونی ندارد

نکته : اگر آشنایی از اتریش دارید از او بخواهید که جواب پذیرش را با پست سفارشی برای شما ارسال کند چون در خیلی از موارد به دلیل ارسال مدارک و جواب پذیرش با پست عادی توسط دانشگاه های اتریش ، بسته پستی در پست گم شده و به مقصد نمیرسد

نکته : همیشه ایمیلی که به دانشگاه داده اید را مرتبا چک کنید چون هر لحظه امکان دریافت یک ایمیل ضروری از طرف دانشگاه را دارید .

---------------------------------------------------------------------------------------

اینها مراحل اصلی برای انجام پروسه پذیرش تحصیلی بود و قطعا با انجام این مراحل میتوانید خودتان از دانشگاه مورد نظر در اتریش پذیرش بگیرین و فقط باید مرحله به مرجله درست پیش برید و این تنها نکته مهم در بحث گرفتن پذیرش است

شما میتوانید قدم به قدم با ما مشاوره کنید تا به شما بگوییم که به طور دقیق چه کارهایی باید انجام دهید

همچنین در صورت تمایل ما نیز میتوانیم کلیه کارهای پذیرش شما را انجام دهیم

برای اطلاع از روال کار به قسمت " پذیرش تحصیلی " مراجعه کنید

با ما از طریق ای لینک " تماس با ما " درارتباط باشید و سوالات خود را از ما بپرسید

ما برای دادن اطلاعات به شما هیچ هزینه ای دریافت نمیکنیم و شما را از ابتدا تا انتها راهنمایی میکنیم تا به پذیرش برسید .

این موارد و اطلاعاتی که در مشاوره ها به شما داده میشود حاصل سالها تجربه شخصی بنده در زیمنه پذیرش تحصیلی و ویزای تحصیلی اتریش است

موفق باشید

شعار انجمن پیشگامان اتریش

other1