mashverat1

مراقب کلاهبردارها باشید

مراقب کلاهبردارها باشید

در این بخش به روشهای مختلف کلاهبرداری در زیمنه تحثیل و مهاجرت به اتریش میپردازیم ..... بعد از کلیک به پایین صفحه بروید 

مرحله به مرحله تا ویزا

مرحله به مرحله تا ویزا

در این بخش ، مرحله به مرحله کارهای لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی بدون هبیچ هزینه ای  توضیح داده میشود .... بعد از کلیک به پایین صفحه بروید

چرا اتریش ؟؟

چرا اتریش ؟؟

این یک تبلیغ نیست !!! در این بخش به مزایا و معایب و معرفی کشور اتریش میپردازیم..... بعد از کلیک به پایین صفحه بروید

مرحله به مرحله تا پذیرش

مرحله به مرحله تا پذیرش

در این قسمت تمامی مراحل لازم جهت گرفتن پذیرش از ابتدا  توضیح داده میشود ... بعد از کلیک به پایین صفحه بروید 

لینکهای مفید

تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کاری :

یقینا این مهم ترین سوال در ذهن همه ما دانشجوهاست که خوب حالا بعد از رفتن به اتریش تکلیف اقامت ما چی میشه ؟ ویزامون چجوری تبدیل به ویزای کاری میشه ؟ و قطعا بعد از اون به چطوری اقامت اتریش رو بگیریم ؟؟؟

در اینجا قدم به قدم جلو میریم و راه و روشهای اونو توضیح میدیم

از سال 2012 و با توجه به احساس نیاز بازار کار اتریش به نیروی متخصص ، قانونی تصویب شد که طبق این قانون نیروی های خارجی تحصیل کرده و متخصص یا نیرو های با سوابق کاری خاص بتونن ویزایی تحت عنوان قرمز – سفید – قرمز ( گرفته شده از پرچم اتریش ) دریافت کنند که به واسطه اون میتونن در این کشور کار کنند و بعد از طی مدت زمانهای مشخص میتونن درخواست اقامت کشور اتریش رو بدن

و اما شرایط گرفتن این نوع از ویزا :

الف ) باید تخصص شما مورد نیاز بازار کار اتریش در اون لحظه باشه که این نیاز شغلی سال به سال تغییر میکنه ولی معمولا مشاغل مهندسی و خدمات پزشکی جز این دسته قرار دارند و از لیست حذف نمیشن

افرادی که دارای سنوات کاری خاص و تخصصی هستند و مدارک علمی بالایی دارند میتونن حتی بدون داشتن دعوت نامه کاری برای یک ویزای کاریابی 6 ماه به اتریش سفر کنن و در صورتی که موفق به پیدا کردن کار شدن میتونن ویزای خودشون رو به ویزای ( قرمز – سفید – قرمز ) تغییر بدن و بعد از اون خانواده انها نیز امکان الحاق را خواهد داشت

ب ) افرادی که در اتریش در حال تحصیل هستند مثل ما دانشجوها در صورتی که کارفرمایی پیدا بشه که اون فرد مورد نظر رو نیاز داشته باشه و تخصص اون فرد به درد اون کارفرما بخوره ، اون کار فرما باید اون موقعیت شغلی رو برای مدت 3 ماه در روزنامه ها و آگهی های کاری اداره کار اتریش ،آگهی بکنه و اگر در این مدت 3 ماه هیچ فرد اتریشی ، اتحادیه اروپایی ، پناهنده اتریشی ، دانشجوی فارغ التحصیل شده اتریش ، و اروپایی خارج از اتحادیه تقاضای اون موقعیت شغلی رو نداد بعد از 3 ماه به صورت اتوماتیک اون شغل برای شما ثبت میشه و پروسه اداری برای تبدیل ویزای شما به ویزای ( قرمز – سفید – قرمز ) شروع میشه

نکته : این کار اصلا آسون نیت و باید در درجه اول همچین کارفرمایی پیدا بشه که پیدا کردنش مستلزم این هست که شما در اون شغل خاص تخصص و مهارت کافی داشته باشید که کارفرمارو مجاب بکنه تا برای شما درخواست ویزای کار بده

همچنین آگاهی و توانایی در زبان آلمانی و در درجه بعدی زبان انگلیسی خیلی تاثیر گذار هست

داشتن روزمه خوب کاری و تحصیلی

داشتن تخصص و مهارت کافی و خاص

بالا نبودن سن یکی از مهمترین عوامل هست

همه اینها میتونه برای رسیدن شما به این مهم تاثیر گذار باشه

نکته مهم : به هیچ وجه دنبال این نباشین که تا رسیدین برین دنبال این ویزا ، نه نمیشه ، زمان لازم هست تا اول زبان شما خوب راه بیفته و قبل از اون گزینه های خودتون رو نسوزوینن

اشتباهی که من به شخصه انجام دادم و قبل از اینکه زبانم به حد خوبی برسه گول رزومه خیلی خوبم رو خوردم و بهترین گزینه هام سوخت شدن ولی بعد از 3 سال بالاخره تونستم با تلاش خیلی خیلی زیاد و بعد از گذروندن روزهای خیلی سخت به ویزای کاری برسم و بعد از اون بو که تونستم نفس راحت بکشم و بفهمم زندگی در اروپا یعنی چی

پس غیر ممکن نیست ولی به تلاش و پشت کار زیادی نیاز داره و مهمتر از همه صبر و شکیبایی

نکته : میزان حقوق دریافتی برای کاری که پیدا میکنید هم مهم هست و نباید از یک سقفی پایین تر باشه که با توچه به شرایط سنی و مدرک تحصیلی این میزان متغیر هست ولی تحت هر شرایطی کمتر از 2000 یورو در ماه نیست

ج ) در صورت سرمایه گذاری در اتریش به شرطی که تشخیص داده بشه این نوع از سرمایه گذاری برای بازار اتریش توجیه اقتصادی داره ، میتونه دلیلی بر صدور ویزای ( قرمز – سفید – قرمز ) بشه

 

نکته :

اگر از روزمه کاری وتحصیلی خوبی برخودار هستید حتما مدارک لازم دال بر این سوابق را ترجمه و با خود همراه داشته باشید تا در زمان لازم برای جستجوی کار آن مدارک را ارائه دهید

در صورت احساس نیاز بازار کار قطعا میتوان نوع ویزا را تغییر داد

توضیح در مورد تغییر ویزای کاری به اقامت :

در این زمینه قوانین بسیار پیچیده و با شاخ و برگهای زیادی هست

ولی قانون کلی به این صورت هست که اگه شما در طول 5 سال از اقامت خودتون در اتریش 3 سالش رو تمام وقت و با حقوق بالای حداقل کار کرده باشید و مالیتهای خودتون رو پرداخت کرده باشید و هیچ گونه مشکل قضایی هم نداشته باشید و اقامت شما در طول این 5 سال ممتد و بدونوقفه بوده باشه ، میتونید درخواست اقامت دائم کاری یا پاسپورت اتریشی بدید

خود این پروسه خیلی خیلی پیچیده هست و نیاز به آگاهی کامل داره که در این قسمت قطعا نمیشه در این مورد بحث کرد و لازم هست که تمتمی شرایط فرد متقاضی بررسی بشه و با توجه به شرایط پرونده نظر نهایی صادر بشه

پس با توجه به پیچیدگی این قسمت نمیتونم بگم که روند درخواست اقامت چطور پیش میره و به چه صورت خواهد بود اما کلیت قانون همین بود

ویزای 6 ماهه کاریابی :

بر اساس قانون مصوب اداره کار در سال 2010 واجدین شرایط زیر میتوانند برای دریافت ویزای 6 ماهه کاریابی درخواست و در صورت مثبت بودن درخواست به اتریش بیان و دنبلا کار بگردن :

نکته : داشتن تک تک موارد زیر لازم و اجباری نیست اما در بالا رفتن امتیاز شما تاثیر گذار است .

1 – کسب امتیاز حداقل 70 از 100

2 – مدرک تحصیلی لیسانس

3 – مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی

4 – توصیه نامه های کاری

5 – توصیه نامه های تحصیلی

6 – داشتن ثبت اختراع

7 – سوابق کاری مرتبط

8 – سن

9 – داشتن مدرک تحصیلی اتریشی یا اشتغال به تحصیل در اتریش

10 – درآمد ماهیانه نسبتا خوب در ایران

همه این 10 مورد به نوبه خود امتیازی دارد که اگر جمعا 70 امتیاز از 100 امتیاز را کسب کنید به شما تائیدیه ای داده خواهد شد که به واسطه ان میتوان درخواست ویزای 6 ماهه کاری را به سفارت اتریش داد و بعد از اینکه به اتریش تشریف آوردید و در صورت پیدا کردن کار میتوانید مستقیما ویزای ( قرمز – سفید – قرمز ) را دریافت و همچنین خانواده خود را نیز در کنار خود داشته باشید .

نکته : خانوده فردی که ویزای کاری ( قرمز – سفید – قرمز ) دارد در صورت دارا بودن شرایط خاص میتوانند به بازار کار دسترسی داشته باشند

این موارد کلی ترین مباحث در این زمینه بود و میدونم که یک دنیا سوال در این زمینه دارین

*** همه این موارد تجربه های شخصی من بوده و سالها درگیر این کار بودم و خوشحالم که بالاخره تونستم به هدفم برسم و امیدوارم بتونم کمک کنم تا شما هم به این مهم دست پیدا کنید

پس با ما در این رابطه از طریق لینک " تماس با ما " در ارتباط باشید

شعار انجمن پیشگامان اتریش

other1