mashverat1

مرحله به مرحله تا پذیرش

مرحله به مرحله تا پذیرش

در این قسمت تمامی مراحل لازم جهت گرفتن پذیرش از ابتدا  توضیح داده میشود ... بعد از کلیک به پایین صفحه بروید 

مرحله به مرحله تا ویزا

مرحله به مرحله تا ویزا

در این بخش ، مرحله به مرحله کارهای لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی بدون هبیچ هزینه ای  توضیح داده میشود .... بعد از کلیک به پایین صفحه بروید

چرا اتریش ؟؟

چرا اتریش ؟؟

این یک تبلیغ نیست !!! در این بخش به مزایا و معایب و معرفی کشور اتریش میپردازیم..... بعد از کلیک به پایین صفحه بروید

مراقب کلاهبردارها باشید

مراقب کلاهبردارها باشید

در این بخش به روشهای مختلف کلاهبرداری در زیمنه تحثیل و مهاجرت به اتریش میپردازیم ..... بعد از کلیک به پایین صفحه بروید 

لینکهای مفید

 

در این بخش بدون نیاز به هیچ هزینه ای و پرداخت هزینه های هنگفت به موسسات و افراد سودجو ، به شما آموزش میدهیم که چطور کارهای گرفتن ویزا را شخصا انجام دهید

نکته مهم : هر ادعایی دال بر اینکه " من میتوانم ویزای شما را بگیریم به صورت تضمینی " یا " ما در سفارت یا اداره مهاجرت آشنا داریم " یا " وکیل ما در اتریش کارها را پیگیری و جلو می اندازد و ویزا را میگیرد "

همه و همه کذب محض است

هیچ شخصی نمیتواند در پروسه ویزا تاثیر گذار باشد و در اتریش قانون مخصوصا در اداره مهاجرت و صدور ویزا بسیار دقیق اجرا میشود و به هیچ عنوان پرونده شما خارج از چهارچوب قانونی و اداری بررسی نمیشود ، در نتیجه هیچ شخصی در روند بررسی تاثیر گذار نیست

نکته مهم : تنها راه رسیدن به ویزا ، آگاهی از جدیدترین روند جمع آوری مدارک است که در این قسمت جدیدترین روشها و قوانین به شما گفته خواهد شد و در صورت تغییر قانونی این مطلب بروزرسانی میشود

با مطالعه دقیق و بند به بند این مطلب و جمع آوری مدارک طبق این اطلاعات شانس گرفتن ویزای شما بسیار بسیار بالا میرود ، کما اینکه تا به الان افرادی که از این طریق برای ویزا اقدام کرده اند بدون حتی یک مورد ریجکتی همگی به ویزای تحصیلی اتریش رسیده اند و هیچ هزینه ای هم نکردند.

نکته : برای انجام کارهای ویزا به هیچ کس هزینه ای پرداخت نکنید چون تنها کسی که اجازه ورود به سفارت را دارد شخص متقاضی است و به هیچ عنوان کسی در این پروسه دخیل نیست

بدون پرداخت هیچ هزینه ای از این اطلاعات استفاده کنید و در صورت داشتن سوالی با ما در ارتباط باشید تا به رایگان اطلاعات خود را در اختیار شما قرار دهیم

و اما روال کار :

*** مهمترین مدرک برای شروع پروسه ویزای تحصیلی ، داشتن پذیرش از یک دانشگاه اتریشی است

بعد از اینکه پذیرش یا اسکن آن به دست شما رسید میتوانید به همراه یک اسکن از پذیرش و پاسپورت از سفارت به صورت ایمیلی تقاضای وقت ویزای دانشجویی کنید

برای این کار در گوگل سفارت اتریش در تهران را سرچ کرده و به آدرس ایمیل سفارت که در صفحه اصلی درج شده مدارک مورد نظر را ارسال کنید .

طی 2 تا 3 روز کاری به شما وقت تحویل مدارک داده خواهد شد

خوب این اولین و مهترین کار بود که بدونین وقت سفارت چه تاریخی هست

مرحله بعدی جمع آوری باقی مدارک است که در زیر به طور کامل در این رابطه توضیح میدهیم

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای دانشجویی اتریش :

1 – پذیرش تحصیلی از یک دانشگاه اتریشی

نکته : اگر دانشگاهی پذیرش را به صورت فایل و از طریق ایمیل ارسال میکند ، همان فایل قابل ارائه به سفارت میباشد که در حال حاظر دانشگاه ملی وین به این صورت پذیرش ها را صادر میکند . در غیر این صورت اصل پذیرشی که توسط دانشگاه مهر شده و پست میشود باید به سفارت ارائه شود

نکته : حتما از پذیرش خود یک یا 2 کپی برای خود نگه دارید

نکته : به تاریخ آخرین مهلت پذیرش در برگه 2 یا 3 پذیرش دقت کنید و وقت سفارت را مطابق با ان بگیرید . در مورد بعضی دانشگاهها مثل دانشگاه ملی وین تاریخی برای منقضی شدن پذیرش وجود ندارد و تا مادامی که دانشجو برای ثبت نام بیاید اعتبار دارد ولی جهت اطمینان بیشتر از 3 یا 4 ترم طولش ندید

2 – اجاره نامه محل سکونت در اتریش

دومین مدرکی که شما باید از اتریش به دستتون برسه یک اجاره نامه یا اجازه نامه سکونت در اتریش و در همان شهری هست که ازش پذیرش تحصیلی دارید

برای این کار راههای مختلفی وجود داره :

الف ) اجاره و رزرو خوابگاه

ب ) اجاره منزل مسکونی

ج ) اجازه سکونت در منزل دوست یا آشنایی در اتریش که به صورت قانونی و رسمی قرارداد اجاره دارد یا خود صاحب ملک است

نکته : در تمامی موارد بالا مدت اجاره باید حداقل یکسال باشد نه کمتر

نکته : برای رزرو خوابگاه در سایت سفارت اتریش یک وبسایت رسمی و دولتی معرفی شده که از طریق این لینک میتوانید به آن دسترسی داشته باشید . در این وبسایت خوابگاههای زیادی با قیمتهای متفاوت وجود دارد که میتوانید برای رزرو آنها از طریق خوب وبسایت اقدام کنید . برای آشنایی با روند رزرو خوابگاه به این قسمت " مراحل رزرو خوابگاه " مراجعه کنید .

نکته : جهت اجاره منزل مسکونی که بیشتر برای افرادی که قصد مهاجرت با خانواده را دارند مناسب است ، باید حتما به شخصی در اتریش وکالت رسمی از طریق سفارت اتریش در تهران داده باشید تا آن شخص از طرف شما منزلی را اجاره و قرارداد آن را به همراه مدارک مورد نیاز دیگر جهت ارائه به سفارت برای شما ارسال کند

نکته : به هیچ عنوان و به هیچ عنوان فریب موسسات را نخورید که برای شما اجاره نامه سوری و جعلی درست کنند چون جدیدا سامانه ای در اداره مهاجرت و صدور ویزا طراحی و در دسترس قرار گرفته که تمامی آدرسهایی که بیشتر از یک مقدار معین به نفرات مختلف اجاره داده شده مشخص میشود و اگر اجاره نامه شما از اون آدرسها باشه به عنوان یک مدرک جعلی شناخته شده و ویزای شما تحت هیچ شرایطی صادر نخواهد شد

پس به هیچ عنوان حاظر نشوید که موسسات برای شما اجاره نامه سوری بگیرند چون همیشه پیشنهاد موسسات بر این است که " چون شاید ویزا طول بکشه بیا یک اجاره نامه سوری بهت بدیم که الکی مجبور نشی اجاره خونه بدی "

ولی با مدیریت زمان و بکارگیری روش درست نه تنها پول خودتون رو برای یک برگه کاملا بی ارزش دور نرختین بلکه یک اجاره نامه رسمی و قانونی چه از خوابگاه و چه برای منزل مسکونی گرفتید

اگر در این زمینه باز هم سوالی داشتید میتوانید با ما در تماس باشید

همچنین جهت اجاره منزل مسکونی افرادی در این انجمن هستند که میتوانند این کار را برای شما انجام دهند .

3 – مدارک مالی شما و ساپورت کننده مالی شما

این قسمت یکی از مهمترین یا شاید بشه گفت مهمترین بخش ویزای تحصیلی اتریش هست چون در طی 2 ماه گذشته تعداد زیادی از پرونده هایی که مدارک مالی ناقص ، جعلی یا نا کافی داشتند برای ویزا به مشکل خوردن یا حتی در مواردی ویزای اونها رد شده

به نکات زیر در این رابطه خوب دقت کنید :

الف ) اولین مدرک حساب بانکی شماست که باید به نام شما باشد و مبلغ معادل 10.000 یورو در آن پول باشد

باید از این حساب بانکی یک گواهی تمکن مالی از بانک به زبان انگلیسی بگیرید و یک پرنت 3 ماهه از حساب

نکته : تمامی نقل و انتقالات مالی شما خط به خط در اینجا ( اداره صدور ویزا ) بررسی میشه و اگر به موردی شک کنند از شما صند و مدرک و دلیل اون واریزی رو میخوان

پس سعی کنید واریزی ها درست باشه و از منابع مشخص واریز شده باشه و بهتره که ساپورت کننده مالی شما اکثر واریزی هارو از حساب خودش انجام بده

منابع مشخص یعنی چیزی که بشه اثباتش کرد مثل فیش حقوقی ، فروش زمین و ملک یا ماشین ، فروش طلا با فاکتور معتبر و از این دست موارد

نمیشه بگین من در طی چند سال پولهامو جمع کردم و مثلا توی بالش بوده و حالا یه هویی ریختم تویه حساب بانکیم ، در صورت واریز پول به صورت یکجا بدون شما منبع قابل اثبات اونو ازتون میخوان که میتونه فروش یک چیزی باشه یا از سمت ساپورت کننده واریز شده باشه که باز هم از ساپورت کننده منبع اون واریزی رو میخوان

تا اینجای کار مدارک مالی حساب شما تکمیل شد که نشون میده شما برای یکسال آینده بعد از ورود به اتریش مبلغ کافی دارید که هزینه های خودتون رو جبران کنید

نکته : این پول دست خودتون هست و بلوکه نمیشه

ب ) مدارک مالی فردی به عنوان ساپورت کننده مالی شما

قسمت مهم دیگه فردی هست که میتونه از فامیل درجه 1 باشه یا دورتر یا یک دوست ولی با تعهد محضری دال بر اینکه ایشون تعهد میدن که تمام هزینه های زندگی و تحصیل شما رو در اتریش تا پایان مدت اقامت شما تامین بکنن .

داشتن درآمد ماهیانه برای فردی که قراره ساپورت کننده مالی شما بشه بسیار بسیار مهم هست و باید قابل اثبات باشه

برای افرادی که کارمند هستند یا به هر نحوی با فیش حقوقی درآمد ماهیانه مشخص دارند ترجمه حکم کار و فیشهای حقوقی

برای افرادی که شقل آزاد دارند جواز کسب یا سند ملک تجاری یا هر مدرکی دال بر اینکه در فلان صنف و شغل فعالیت دارن

همچنین پرینت 3 ماه از حساب بانکی فرد یا افراد ساپورت کننده شما لازم هست و تمامی نقل و اتقالات حساب ایشان هم بررسی میشه و باید با درآمد ماهیانه رابطه منطقی داشته باشه

اثبات درآمد ماهیانه و میزان اون از مهترین مواردی هست که طی چند ماه گذشته مورد ایراد بوده و باید حتما مدارک لازم و کافی دال بر منبع درآمد ماهیانه و میزان اون ارائه بشه

نکته : داشتن ملکی که سندش به نام شماست یه به نام ساپورت کننده شماست و ماهاینه اجاره ای از اون دریافت میشه هم میتونه به عنوان یک منبع درآمد در کنار منابع دیگه باشه و اگه مبلغ اجاره قابل توجه باشه ( به ازای هر فرد بالای 24 سال 750 یورو ماهیانه ) همون به تنهایی میتونه به عنوان مدرک ساپورت مالی باشه

نکته : خیای از دوستان به من میگن ما کارمند فلان جا هستیم یا از فلان جا درآمد داریم آیا این میتونه به عنوان ساپورت مالی ما باشه ؟

خیر نمیتونه چون منظور و هدف از ساپورت کننده مالی فردی یا منبع مالی هست که در نبود شما بتونه ماهیانه هزینه های شمارو جبران بکنه و وقتی شما در ایران نباشین پس درآمدی هم نخواهد داشت مگر در موارد خاصی مثل بازنشستگی یا هر نوع شغلی که در نبود شما هم درآمد زایی داشته باشد

4 – گواهی عدم سوء پیشینه در ایران

این گواهی باید تقریبا 30 – 40 روز قبل از وقت سفارت درخواست داده شود و بعد از ترجمه به آلمانی قبل از وقت سفارت برای تائید به سفارت اتریش تحویل داده شود

5 – ترجمه شناسنامه

فقط ترجمه صفحه اول و نهایتا صفحه دوم قابل کفایت میکنه و این مدرک هم باید بعد از ترجمه به آلمانی قبل از وقت سفارت برای تائید به سفارت اتریش تحویل داده شود

6 – ترجمه قباله ازدواج برای متاهلین

این مدرک هم باید بعد از ترجمه به آلمانی قبل از وقت سفارت برای تائید به سفارت اتریش تحویل داده شود

7 – 2 قطعه عکس 3.5 در 4.5 بدون روتوش

فرمت عکس در این قسمت به طورت کامل توضیح داده شده و همچنین در وبسایت سفارت اتریش هم فایلی در این زمینه وجود دارد و دقیقا طبق همین فرمت عکس بگیرید و بهتره که این فایل یا مشخصات رو قبل از گرفتن عکس به عکاس نشون بدین

نکته : بهتره برای خودتون هم چند مدل عکس پرسنلی دیگه هم بگیرین و با خودتون بیارین چون اینجا عکس پرسنلی گرون هست

8 – 2 سری کپی از تمای سفحات پاسپورت حتی صفحات سفید

9 – فرم درخواست ویزای دانشجویی

این فرم رو میتونین از جلوی درب سفارت و از دربون سفارت بگیرین یا از طریق وبسایت سفارت اتریش دانلود و پر کنید

نمونه فارسی این فرم در وبسایت ما نیز قرار دارد

خوب ، تا اینجا لیست مدارک مورد نیاز با توضیحات مربوط به اونها رو فهمیدین

حالا مهم ترین بخش ترتیب چیدن مدارک قبل از تحویل به سفارت اتریش هست

ترتیب چیدمان مدارک جهت درخواست ویزای تحصیلی :

دسته اول مدارک ( مدارک اصلی ) :

1 - اصل فرم درخواست ویزای دانشجویی + یک قطعه عکس 3.5 در 4.5 که با گیره کاغد به بالای فرم وصل کردید

2 – اصل پذیرش دانشگاه

3 – اصل مدارک مالی شما و ساپورت کننده مالی شما

نکته : منظور از اصل ، اصل مدارک صادر شده توسط بانک یا اصل ترجمه هاست

4 – اصل اجاره نامه یا رزرو خوابگاه

5 – اصل مدارک ترجمه شده شامل : الف ) شناسنامه ب) گواهی سوء پیشینه ج) قباله ازدواج

6 – یک سری کپی از تمام صفحات پاسپورت حتی صفحات سفید

دسته دوم مدارک (کپی مدارک ) :

1 - کپی فرم درخواست ویزای دانشجویی + یک قطعه عکس 3.5 در 4.5 که با گیره کاغد به بالای فرم وصل کردید

نکته : میتونین از دربون سفارت 2 تا بگیرین پر کنید

2 – کپی پذیرش دانشگاه

3 – کپی مدارک مالی شما و ساپورت کننده مالی شما

4 – کپی اجاره نامه یا رزرو خوابگاه

5 – کپی مدارک ترجمه شده شامل : الف ) شناسنامه ب) گواهی سوء پیشینه ج) قباله ازدواج

6 – یک سری کپی از تمام صفحات پاسپورت حتی صفحات سفید

---------------------------------------------------------------------------------------------

با رعایت این موراد مو به مو در زمان تحویل مدارک به مشکلی برنمیخورید و همچنین از نظر محتوای مدارک هم بعد از بررسی توسط اداره مهاجرت اتریش ویزای شما صادر خواهد شد

نکته : اکیدا از مدرک سازی و جعل هر گونه مدرکی در این قسمت خودداری کنید چون متاسفانه به دلیل کثرت مدارک جعلی نوک پیکان توجهات به سمت متقاضیان ایرانی هست و مدارک ایرانیها به دقت بررسی میشه

پس لطفا و خواهشا هیچ گونه جعل و مدرک سازی انجام ندید

--------------------------------------------------------------------------------------

امیدوارم این مطلب بتونه بهتون کمک بکنه که دیگه بابت همین کارهای تقریبا ساده که قطعا از عهده شما برمیاد ، هزینه های سرسام اور نکنید و پولتون رو به جیب کلاهبرداها سرازیر نکنید

در صورتی که با هم در این مورد سوالی داشتین میتوانید از طریق این لینک " تماس با ما " با ما در ارتباط باشین

موفق باشید

شعار انجمن پیشگامان اتریش

other1